Biznis > NSZ: Isplata naknada, somborska filijala obustavila rad sa strankama

Foto 14485Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim licima za februar 2020. godine, u petak 20. marta, a da će privremenu novčanu naknadu za februar 2020. licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, isplatiti u subotu 21. marta.
Nacionalna služba za zapošljavanje je obustavila neposredan rad sa strankama. - Neće se vršiti prijavljivanje na evidenciju nezaposlenih lica, niti će se evidentirati obavezno lično javljanje tražioca zaposlenja. Molimo sve poslodavce koji podnose zahtev za izdavanje/produženje radne dozvole da ga upute elektronskim putem na mejl adrese filijala, u skladu sa obaveštenjem koje se nalazi na veb sajtu u odeljku dokumenti/dozvole za rad. NSZ apeluje i na ostale klijente da koriste alternativne oblike komunikacije - telefon, imejl i drugo. Somborska filijala - kontakt podaci.
- O svim promenama režima rada sa strankama, blagovremeno ćemo informisati javnost - objavili su iz Nacionalne službe za zapošljavanje.

poruka menjana pre 2 nedelje
savamajstor
@ Pet, 20.03.2020. 03:28
savamajstor
Odgovor na temu Premeštanje teme