Zolika Sabo podneo ostavku!

- Zbog izostanka očekivanih rezultata sporazumno je raskinuta saradnja sa FK Radnički. Od četvrtka popodne više nisam trener - izjavio je za SOinfo.org, Zoltan Sabo, dojučerašnji šef stručnog štaba somborskog drugoligaša. Uz trenera Klub je napustio i sekretar Dragan Džinić.

Foto 13245 - Osnovni razlog za ostavku su slabi rezultati. Svi moji napori da trgnem ekipu nisu uspeli i nadam se da će ostavka doneti „pozitivan stres” za poslednja dva jesenja kola. Žao mi je što jesen nije bila kao i prethodnih godinu i po dana. Fudbal, nažalost, nosi i loše periode - rekao je Sabo, dodajući da o drugim, nefudbalskim faktorima koji su imali uticaj na ukupna dešavanja neće pričati ovom prilikom. 
- Sve je u celini gledano, bilo dobro. Stekao sam punu afirmaciju. Pre svega sam zadovoljan što sam baš na mestu gde sam počeo igračku, započeo i trenersku karijeru. Posle dve godine, zaista iscrpljujućeg rada, želim da se odmorim, a zatim da se posvetim polaganju za profi licencu, koja će odrediti dalje fudbalsko angažovanje - izjavio je jedan od najuspešnijih igrača i trenera u stogodišnjoj istoriji Kluba! Zoltan Sabo je FK Radnički preuzeo krajem oktobra 2009 godine. Pod njegovim vođstvom ekipa je ostvarila 24 pobede, 22 puta odigrala nerešeno i doživela 25 poraza. Sabo je prvi trener koji je somborskom timu obezbedio vezano takmičenje u Drugoj ligi.
- Do kraja jesenje polusezone, protiv Mladenovca (subota u 13:00) i Banata, prvi tim Radničkog vodiće koordinator omladinske škole, Milan Tintor uz asistenciju dosadašnjeg pomoćnika Filipovića - obelodanio je Velibor Đanić, sportski direktor Kluba.  
@ Pet, 18.11.2011. 11:42
dragan džinić fk radnički fudbal milan tintor ostavka prva liga srbije sombor sport velibor đanić zoltan sabo
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

Zoltan Sabo preuzeo kulski Hajduk
savamajstor
@ Sre, 21.12.2011. 13:50
savamajstor