Beta u Sloveniji, Filip trenira na Elitu

Najbolja somborska teniserka, Elizabeta Bauer, nastupiće na fjučersu (10.000 dolara) u Velenju - saznaje SOinfo.org.

Foto 11251Naša teniserka je po prijavnoj listi na 34. poziciji, pa treba očekivati da će u takmičenje krenuti iz kvalifikacija. Za osam mesta, koja vode u glavni žreb, boriće se čak 64 teniserke. Uz Betu, kroz predigru će morati još tri igračice iz Srbije, Šunkić, Kačar i Bonić. Elizabeta Bauer trenutno zauzima 1168. mesto na WTA listi. Turnir u Velenju biće joj prvi međunarodni nastup u ovoj sezoni. Prvi nosilac slovenačkog fjučersa biće 239. teniserka sveta, Bugarka Dia Evtimova.
Za razliku od Elizabete, Filip će naredni turnir igrati tek za desetak dana. Biće to najverovatnije kvalifikacije za čelindžer u Italiji, gde bi, po našim saznanjima, najzad trebalo da bude u top formi. Fića trenutno trenira u Novom Sadu na terenima TK Elit, a tamo ga je i zatekla objava poslednje ATP liste, po kojoj je tek 379. svetski igrač. Ovo je najlošiji Krajinovićev plasman u prethodne dve godine.
@ Čet, 19.05.2011. 14:10
atp elizabeta bauer filip krajinović sombor sport tenis wta
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

Četrnaesta nositeljka u kvalifikacijama fjučersa u Velenju, Elizabeta Bauer, dospela je na korak do glavnog žreba. Beta je prvo kolo bila slobodno, da bi u drugoj rundi od meča odustala protivnica iz Češke. Tako teniserki iz Sombora za plasman među 32. najbolje nedostaje pobeda protiv Dalije Zafirove iz Bugarske. Meč se igra oko 14 sati.
savamajstor
@ Pon, 23.05.2011. 00:00
savamajstor