Održan prvi tweetup u Somboru

Celodnevno druženje aktivnih korisnika interneta (i onih koji to nisu) upravo se privodi kraju.

Foto 11462Foto 11453Okupljanje je počelo u 10:00, kada je održan zvanični, edukativni deo okupljanja, uz prisustvo velikog broja žena koje se bave izradom ručnih radova i nekoliko predavanja na temu internet komunikacije, poslovanja i prisustva uopšte. Predavanja su održali Dragan Varagić, stručnjak za internet marketing i Miloš Đajić, predsednik Društva Srbije za odnose sa javnošću, ali i Zoran Torbica, Jelena Glišić i Vladimir Stanković, svi aktivni korisnici interneta u svakodnevnom životu i poslovanju.
Posle edukativnog dela, kroz čiju pauzu je provučena i mala modna revija, sa odećom koju su izradile članice udruženja žena i muzičkom podlogom u vidu tamburaškog orkestra, prešlo se na izložbu rukotvorina, gde su se mogle videti najrazličitije vrste ručnih radova - od korpica, torbi, garderobe, ukrasa, pa do slika u raznim tehnikama. Zatim se krenulo u obilazak Gradskog muzeja, gde su učesnici okupljanja mogli videti aktuelnu izložbu „Ženska strana”, kao i stalnu postavku o istoriji Sombora. Posle poludnevne priče i obilaska grada, izgladneli posetioci iz drugih gradova su dočekali i priliku da probaju specijalitet ovog kraja - riblji paprikaš, ali i da uživaju uz još malo starogradske muzike.
Ceo događaj je protekao u veseloj i opuštenoj atmosferi, a sve u cilju zbližavanja i povezivanja korisnika interneta iz cele Srbije. Organizatorki ovog događaja, Veri Mlađan, može se samo čestitati na ideji, trudu i kvalitetu realizacije. Slike sa okupljanja možete pogledati u Albumu.
@ Sub, 19.03.2011. 19:40
gradski muzej internet marketing pr sombor tweetup tweetupso vera mlađan
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

Jedna od takvih realnih prilika bila je i #TweetUpSombor, pod dirigentskom palicom fenomenalne Dzepne Venere koja u realu definitivno nije ništa drugo do prave lavice, žene zmaj, žene sa tolikom količinom pozitivne energije da njen poziv vredi milion dolara.
aziz
@ Čet, 24.03.2011. 13:02
aziz