Za početnike na Berzi

Regionalna privredna komora Sombor organizuje kurs „Investiranje na berzi - Njujorškoj i Londonskoj” - objavila je Komora.

Foto 1126Kurs omogućava polaznicima da steknu teoretsko i praktično znanje kako investirati na glavnim svetskim berzama. Ovaj kurs se bavi investiranjem sa stanovišta malog investitora i polaznici će po završetku biti u stanju da samostalno donose odluke gde i kako investirati. Kroz ceo kurs akcenat se stavlja na praktični deo gde polaznici imaju šansu da na raznim simulatorima primene u praksi ono što su naučili u teorijskom delu - objavljeno je na zvaničnom sajtu RPK Sombor. Uz klasično ulaganja u akcije, predavanjima će biti obuhvaćeno i najsigurniji vid investiranja, u obveznice, ali i najrizičnije - fjučerse. Poseban deo kursa predstavlja deo o opcijama kao najsofisticiranijem obliku investiranja koji omogućava budućim ulagačima veliku kreativnost prilikom ulaganja.
Prezentacija celog kursa je u power pointu, a svaki polaznik po završetku dobija cd celokupne prezentacije kao i knjigu „Investiranje na berzi za početnike”. Osoba za informacije i  prijave: Snežana Gajdobranski, 420-780 ili 420-930, odnosno snezag@rpksombor.co.rs.
@ Sre, 09.02.2011. 15:27
investiranje na berzi kurs privreda regionalna privredna komora sombor sombor
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

- Kurs je otvoren za sve zainteresovane građane u privrednike koji žele da se upoznaju sa mogućnostima i načinima investiranja na stabilnim berzama, što se ne bi moglo reći za Beogradsku berzu, koja jednostavno nema dovoljno prduzeća u koja bi bilo moguće ulagati. Kurs će trajati 24 sata, odnosno mesec dana - dva puta nedeljno po tri sata. Svakom polazniku pripada knjiga Investiranje na berzi za početnike, te cd sa kompletnim materijalom obrađenim na predavanjima. Cena kursa je 13.000 dinara, a on je odlična podloga za buduće brokere - rekla je Snežana Gajdobranski iz Regionalne privredne komore Sombor. 
savamajstor
@ Pet, 04.03.2011. 15:38
savamajstor