ŽAK želi brz povratak

Stonoteniska prvenstva startuju predstojećeg vikenda, a somborski kraj će imati svega dva predstavnika ŽAK u Prvoj i staparski Gusar u Drugoj vojvođanskoj ligi.

- Namera nam je da se vratimo tamo gde smo bili, u Drugu saveznu ligu grupa Sever. Trebalo bi to da učinimo bez većih problema, ali je za sada još uvek prerano govoriti o tome - čuli smo od Darka Popovića, prvog reketa i trenera ŽAK-a. Za novu sezonu somborski sastav će biti jači za internacionalca iz Baje, Ferenca Tota, kao i mladog člana novosadaske Vojvodine Živanov Dragana. U ekipi su još starosedeoci Zoran Topić, Siniša Milić i Slobodan Balović. Premijerni susret u Prvoj vojvođanskoj ligi Žakovci će imati u nedelju protiv Bačke u Bačkom Brestovcu. U ligi su još: Radnički (Novi Sad), Spartak (Debeljača), Srem Spin (S. Mitrovica), Banat 2 (Zrenjanin), Kanjiža, Unirea (Uzdin), Odžaci i Čoka.
U pretposlednjem teniskom rangu, II Vojvođanskoj ligi, mesto u sredini tabele tražiće Gusar iz Stapara. Sastav je nepromenjen u odnosu na prethodnu sezonu, a sve mečeve Staparci će igrati u svojoj, nedavno renoviranoj sali. Ekipu Gusara čine: Kosta Boškov, Srđan i Saša Bajčev, Marko Živković, Goran Ćulić i Arsenije Katanić. U prvom kolu Staparci će dočekati kvalitetnu ekipu iz Ostojevićeva. 
@ Uto, 14.09.2010. 14:15
darko popović druga vojvođanska liga ferenc tot prva vojvođanska liga sombor sport stk gusar stk žak stoni tenis
Prethodna vest Sledeća vest