Sa Crnogorcem u četvrtfinale!

Ruben Bemelmans/Dušan Lojda - Filip Krajinović/Goran Tošić 1:2 (7:5, 2:6, 7:10)

Srpsko-crnogorski dubl uspešno je debitovao na turniru u San Marinu, savladavši u taj brejku favorizovanu belgijsko-češku kombinaciju. Tošić i Krajinović su brejkovani u pretposlednjem gemu prvog seta, ali su u drugom periodu igre dominirali na terenu i lako dobili sa 6:2. U igri do 10 poena bili su sigurniji, te su protivnicima prepustili sedam bodova, a do pobede stigli na drugu meč loptu. U četvrfinalu čelindžera u San Marinu Fića i dvadesetosmogodišnji Crnogorac igraju protiv domaćeg tandema Ćipola/Galvani. Oni su na startu bili bolji od Prieta i Gonzaleza iz Argentine.
Između dva dubl meča Filip će danas zaigrati u prvom kolu singla, gde će mu rival biti Francuz Jonatan Dasnieres da Veigy. Po zvaničnom rasporedu ovaj meč će na programu biti posle 16 sati, a samo na SOinfo.org najbrže saznajte ishod, za Krajinovića, izuzetno bitnog meča.
@ Uto, 03.08.2010. 01:01
čelindžer filip krajinović sombor sport tenis
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

Krajinović i Tošić nisu se pojavili na terenu u četvrfinalnom duelu protiv italijanskog dubla Ćipola/Galvani. Domaći igrači će tako među četiri igrati sa kombinacijom Zovko (Hrvatska) i Braćali (Italija). Filip i Goran su na osnovu jedine pobede u San Marinu zaradili 1.090 dolara i 20 atp dubl bodova
savamajstor
@ Pet, 06.08.2010. 02:00
savamajstor