Palić i italijanski Kordenons

Elizabeta Bauer će igrati kvalifikacije za fjučers na Paliću, dok će Fića iz glavnog žreba poći u osvajanje bodova na čelindžeru u Italiji, vrednog 85.000 evra!

Kvalifikacije na Paliću počinju danas, a Elizabeta će u prvom kolu igrati protiv „pozvane” Mađarice Luce Pump. U ovom delu turnira nastupiće čak 64 igračice, a ime, još uvek maloletne Somborke, bilo je prvo iznad crte, što talentovanoj igračici garantuje najmanje jedan susret u konkurenciji seniorki. Trijumf protiv Pumpove, Betu vodi na domaću igračicu, Jovanu Karać.   
Odbranu lane osvojenih ATP bodova Filip Fića Krajinović počeće na čelindžeru u Kordonesu, koji se nalazi u italijanskoj pokrajini Friuli Venecija. Naš igač, trenutno 178. na svetu, prvi meč igra ponedeljak, ali se još uvek ne zna ime protivnika. Uz 22 privilegovana tenisera, u glavni žreb će najboljih šest iz kvalifikacija, kao i četvorica sa vajld kartama. Fića je od kraja jula do septembra 2009. godine osvojio gotovo 50 ATP poena, što bi nadoknadio već eventualnim prvim mestom u Kordonesu. I dalje samo na SOinfo.org dnevni izveštaji sa turnira na kojima nastupaju Elizabeta i Filip.
Prijavljivanje tenisera za fjučers u Somboru, po objavi ITF portala, završava se u četvrtak 29. jula, a već prvog dana avgusta biće poznato ko će se naći među 98 učesnika šestom somborskog turnira. Kvalifikacije za somborski fjučers, sa 64 igrača, počinju 14. avgusta, dok će dva dana kasnije startovati takmičenje u glavnom žrebu.
@ Sub, 24.07.2010. 01:26
elizabeta bauer filip krajinović futures sombor sombor sport tenis
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

Filipov protivnik u prvom kolu Christophe Rochus (BEL) 160. igrač na ATP listi.

menjano pre 9 godina
fchaba
@ Sub, 24.07.2010. 18:55
fchaba
Luca Pump - Elizabeta Bauer 2:0 (6:1, 7:5)

menjano pre 9 godina
savamajstor
@ Ned, 25.07.2010. 18:03
savamajstor