Nedeljno popodne na Lemeš ringu

Međunarodna motokros trka Lemeš ring zakazana je za nedelju 30. maj u Svetozar Miletiću sa početkom u 12 časova - saopštili su organizatori.

- Očekujemo da će se na Velikoj nagradi Vojvodine u moto krosu okupiti više od 50 vozača u četiri klase. Za sada smo dobili prijave takmičara iz Hrvatske, Mađarske, Bugarske, Slovenije, Rumunije, kao i iz većine domaćih klubova - izjavio je za SOinfo.org Miodrag Sekulić, član organizacionog tima Lemeš ringa.
Probne vožnje će početi još tokom prepodneva, a kapije staze u Svetoza Miletiću, za posetioce će biti otvorene tačno u podne.
- Nadmetanja će otvoriti vozači u klasi 65 kubnih centimetara, za njima će na stazu kroserica do 85 kubika, pa do 250, dok će poslednja trka dana, ujedno i „poslatica” takmičenja, biti trka mašina od 450 - 650 kubika - objasnio je Sekulić, najavljući da će u program biti upotpunjen moto pijacom na kojoj će posetioci moći da pogledaju i kupe nove i polovne motore, delove i moto opremu.
Prethodna takmičenjima uživo je pratilo između dve i tri hiljade posetilaca, a nema razloga da tako ne bude i na 13. Lemeš ring okupljanju. Ulaznica za odrasle košta 200, a za decu 100 dinara.
@ Sre, 26.05.2010. 01:08
lemeš ring miodrag sekulić sela sombor svetozar miletić
Prethodna vest Sledeća vest