Sport - srećna 13. nedelja

Rukomet je otvorio ovaj sportski vikend. Prvo su devojke Sombora bez borbe dobile meč protiv Nopala iz Bačke Palanke, da bi samo sat i po kasnije rukometaši Sombora slavili u meču sa slabašnim Sremom iz Sremske Mitrovice sa 28:25. Najzapaženiji na utakmici bio je Borislav Mašić sa čak 15 odbrana za 25 minuta meča.
U odbojkaškom derbiju Mini lige Sunce je pobedilo Šabac sa 3:1 u setovima. Somborci su na petom mestu sa dva boda prednosti u odnosu na subotnjeg rivala. Kuglašice Somboleda izvojevale su najvažniju pobedu u ovom prvenstvu i to protiv ekipe Žitka iz Bačke Topole. Rezultat 3.283: 3.206. Naše igračice ovim rezultatom oborile su rekord somborske kuglane.
Utakmice 18. kola, liga interesantnih za naš kraj, odložene su za sutra u unapred zakazano vreme. Razlog odlaganja je ubistvo genseka FSJ Branka Bulatovića.
Karate klub „Ravangrad” i KK „Somborac” ove godine slave 10 godina postojanja, a petogodišnjicu rada Kluba obeležavaju članovi Džudo kluba „Bačka”. Rođendanski pozdrav od SOinfo.org tima.
@ Uto, 30.03.2004. 02:28
sombor sport
Prethodna vest Sledeća vest