Poklon kreveti Dečjem odeljenju bolnice

Studentska humanitarna fondacija „Osmeh na dar” 8. februara je posetila Sombor i donirala osam kreveta Dečjem odeljenju Opšte bolnice „Dr Radivoje Simonović“.

Foto 37325 Donacija je realizovana u okviru 14. Novogodišnje akcije fondacije sredstvima koja su prikupljena na 4. Festivalu lampiona u Novom Sadu.
- Budući da svake godine od sakupljenog novca pomažemo nekom dečjem odeljenju, a kako su prethodnih godina to bila odeljenja u Novom Sadu i Subotici, ove godine smo odlučili da to budu u Somboru i Sremskoj Mitrovici. Sa načelnikom dečjeg odeljenja Opšte bolnice smo porazgovorali šta im je najpotrebnije i dogovorili da to bude osam dečijih kreveta – saopštili su mladi humanitarci iz ove fondaije.
Tom prilikom načelnik Dečjeg odeljenja Opšte bolnice „Dr Radivoje Simonović” dr Milan Arnaut rekao je:
- Imam izuzetno zadovoljstvo da se u ime naših malih pacijenata, njihovih roditelji i svog osoblja na Dečjem odeljenju zahvalim na ovoj izuzetno vrednoj donaciji koja je plod nesebičnog i humanitarnog rada ovih mladih i plemenitih ljudi. Ova donacija je stigla u pravo vreme, budući da su dosadašnji kreveti dotrajali i nadam se da će ova donacija biti inicijalna kapisla za obnovu svih ostalih kreveta na našem odeljenju.
@ Sre, 12.02.2020. 19:07
dr milan arnaut opšta bolnica osmeh na dar sombor
Prethodna vest Sledeća vest