Dojić: Ističem da nisam dobio poruku

Odgovor člana Gradskog veća za finansije na pisanje SOinfo.org portala.

Foto 32473Kako je u naveo Sava Dojić, već drugi put od portala traži svoje pravo na objavljivanje odgovora i ispravku neistinite informacije. Povodom vaše vesti „Zašto kasne plate u gradskoj upravi” želim da istaknem da navodite neistinu kada ističete da ste Dojiću porukom prosledili i pitanja... - Ovim putem ističem da od vas nisam dobio nikakvu poruku, a pogotovo ne poruku sa nekakvim pitanjima. Pošto ne navodite kojim putem ste mi poslali poruku, bio sam slobodan da pregledam svoje primljene mejlove, kao i poruke primljene u mom mobilnom telefonu i na taj način sam ustanovio da ste ponovo o meni objavili neistinitu informaciju, jer sporne poruke nigde nema. Prema tome neistinita je informacija da ste mi se obratili porukom. Kao lica koja obavljaju novinarsku delatnost trebalo bi da vam je poznato na koji način se traže i dobijaju zvanične informacije, tako da vas srdačno pozivam da se na odgovarajući način obratite dopisom ili lično na mom radnom mestu, kako biste dobili sve aktuelne informacije pre nego što građanima iznesete dezinformacije - napisao je Sava Dojić. 
SOinfo.org se izvinjava većniku za finansije što pitanja nije uputio zvaničnim putem - zahtevom za informacije od javnog značaja, ali i što nismo proverili, da li su brojevi, na koje smo prethodno komunicirali sa gradskim većnikom, još u zvaničnoj upotrebi
Koristimo priliku da većnika Dojića pozovemo, kad već u demantiju nije objasnio razlog za kašnjenje plata u gradskoj upravi, novim dopisom odgovori zašto još uvek nisu isplaćene zarade za januar, šta je prouzorkovalo kašnjenje, kada će zarade biti isplaćene, odnosno da li je ugroženo poslovanje gradske uprave, pa i javnih preduzeća? Zanima nas i da li je realizacija budžetskih prihoda bila u skladu sa planom i kolika su odstupanja, u milionima dinara? Unapred se zahvaljujemo. 
@ Pet, 07.02.2020. 04:45
demanti društvo gradski većnik za finansije informacije od javnog značaja sava dojić sombor
Prethodna vest Sledeća vest