Blic: Marko uboden dok je izlazio iz apoteke

Dragan Đ. otac ubijenog mladića rekao je za beogradski dnevni lista da je nepoznati napadač njegovog sina ubo na samom izlazu iz apoteke.

Foto 37177 Blic je objavio da su otac i sin te večeri bili u šetnji i da je Marko Đ. na kratko svratio u apoteku, zbog sirupa protiv kašlja. Po izlasku iz apoteke, po rečima oca, ispred njega se pojavio nepoznati muškarac sa kapom na glavi, i mrmljajući, prišao Marku, koji ga je malo odgurnuo u stranu.
- Bio je mrak i pala je magla, pa nisam dobro video šta se dešava, ali kada sam hteo da pomognem sinu, on mi je rekao: Tata, ovaj me ubode nožem, čuvaj se. Tek tada sam ugledao nož u rukama ubice. Iz džepa sam uzeo mobilni telefon da pozovem hitnu pomoć i policiju, da pomognem sinu, a on je pokušao da uđe u apoteku. Nije stigao do vrata, pao je na asfalt - rekao je Dragan Đ. za beogradski list.
Otac ubijenog mladića je u izjavi za Blic rekao i da je hitna pomoć brzo stigla, ali da reanimacija nije uspela. Objavljeno je da će datum sahrane biti poznat po završetku obdukcije u Novom Sadu.
Istraga je u toku, još uvek nema zvaničnih informacija nadležnih organa.
@ Sre, 15.01.2020. 00:08
apoteka dragan đ. društvo m. đ. marko đ. obdukcija prvomajski bulevar sombor ubistvo
Prethodna vest Sledeća vest