Deda Mrazovi pomoćnici obradovali mališane

„Somborski edukativni centar” i ove godine uspešno je sproveo tradicionalnu humanitarnu akciju „Deda Mrazovi pomoćnici”.

Foto 37142 U toku novembra i decembra aktivisti SEC-a organizovali su javne akcije na kojima su, u zamenu za novogodišnje ukrase koje su prethodno izradili, prikupljali sadržaj za paketiće (školski pribor, igračke i slatkiši). Ove godine paketići su opredeljeni deci koja su smeštena na odeljenju hemato-onkologije Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine. U petak, 27. decembra, paketići su uručeni deci koja su tamo smeštena tokom novogodišnjih i božićnih praznika.
- Ovom prilikom zahvalili bismo se prodavnici zdrave hrane „Bio Zrnce”, Studentskom domu i Predškolskoj ustanovi „Vera Gucunja” - objekat „Pužić” koji su nam pružili podršku prilikom prikupljanja donacija. Takođe bismo se zahvalili firmi „Agroflora” koji su novogodišnje paketiće upotpunili sokom od aronije za svako dete. Pored toga zahvaljujemo se i svim građanima koji su podržali našu akciju i na taj način zajedno sa nama uspeli u nameri da i ove godine obradujemo jednu grupu dece – kazali su organizatori akcije „Deda Mrazovi pomoćnici”.
@ Pet, 03.01.2020. 18:00
sombor
Prethodna vest Sledeća vest