Koncert Marka Louisa

U okviru turneje pod nazivom „Beskraj Tour by Barcaffe” talentovani muzičar Marko Louis posetiće devet gradova među kojima i Sombor.

Foto 36917 Treća sezona regionalne turneje počela je 15. novembra u Banja Luci nakon čega je usledio koncert u Skoplju i Nišu a 6. decembra koncert će biti održan i u Somboru u Narodnom pozorištu. - Nastavlja se beskrajna turneja i posećujem svake godine više gradova. Mnogo sam srećan da imam mogućnost da delim moju muziku, energiju i emocije sa publikom širom bivše Jugoslavije. Uskoro objavljujemo datume gradove Novi Sad, Sarajevo, Ljubljana, Zagreb i Beograd – kazao je Marko.
Nova pesma „Ninana” najavljuje njegov četvrti studijski album koji će se zvati „Sloboda”. Muziku za pesmu „Ninana” potpisuje Marko Louis, a aranžman je urađen u saradnji sa Markovim kumom Nikolom Jezdićem. Tekst je napisao Stihomir Klepić, član sarajevske grupe „Helem Nejse” sa kojima Marko već nekoliko godina sarađuje i stvara. Spot za novu pesmu je animiran i ilustracije talentovane Katarine Baćević pričaju ovu slatku, na kraju pomalo, tužnu ljubavnu priču. Katarina je režirala i radila ilustraciju ovog spota a Nikola Filipović je bio zadužen za animaciju i montažu.
-„Ninana” je jedna malo drugačija ljubavna priča - kako Marko Louis objavljuje na socijalnim mrežama i time privlači ljude da odgledaju spot i poslušaju pesmu.
Početak koncerta je u 20 časova.
@ Čet, 28.11.2019. 23:00
beskraj tour by barcaffe društvo katarina baćević koncert marko louis ninana sloboda sombor
Prethodna vest Sledeća vest