SEC: Dalja podrška polaznicima

Somborski edukativni centar je uz finansijsku podršku Grada Sombora realizovao najznačajnije aktivnosti iz projekta „Projektor 3.0 – podsticanje mladih na aktivizam putem obuke za pisanje predloga projekata”.

Foto 36885 SEC je u prethodnom periodu organizovao trodnevnu obuku, za mlade između 15 i 30 godina. Tema je bila pisanje predloga projekata. Kako je navedeno, stručna predavanja, za desetak polaznika, održali su Srđan Vlaškalić i Ivana Barać, omladinski radnici Somborskog edukativnog centra. - Tokom obuke učesnici su imali priliku da se upoznaju sa osnovama projektnog ciklusa i elementima projektnih predloga, potencijalnim izvorima finansiranja. Pored toga mladi su podstaknuti na aktivizam i timski rad, ali su i tokom obuke osnaženi da sa svojim idejama apliciraju na domaće i međunarodne konkurse - saopštio je Somborski edukativni centar.
Navedeno je da će u narednom periodu omladinski radnici SEC-a biti na raspolaganju polaznicima, za mentorstvo. Takođe, planirano je i da im pruže podršku prilikom potencijalnog apliciranja sa njihovim predlozima projekata kod različitih donatora.
@ Pon, 25.11.2019. 01:08
društvo ivana barać mladi projektor 3.0 sombor somborski edukativni centar - sec srđan vlaškalić
Prethodna vest Sledeća vest