Dodela priznanja „Avram Mrazović”

Povodom obeležavanja Dana prosvetnih radnika u petak, 8. novembra, biće dodeljena priznanja „Avram Mrazović”.

Foto 468Prestižno priznanje za prosvetne radnike ove godine dobili su Edita Sakali, pedagog u OŠ „Bratstvo jedinstvo“, dr Lidija Nerandžić Čanda, profesorica srpskog jezika i književnosti u Gimnaziji „Veljko Petrović“ i Nedeljka Živković, vaspitačica u Predškolskoj ustanovi „Vera Gucunja“.
Komisiji je dostavljeno sedam predloga za dodelu priznanja, a predloženi su bili i Jožef Vilhelm, profesor istorije na mađarskom jeziku u OŠ „Bratstvo jedinstvo“, Miladinka Mijić, nastavnica prakse konfekcije u Srednjoj školi „Sveti Sava“, Aleksandra Spasojević, profesorka gitare Muzičke škole „Petar Konjović“ i Stamenka Sudar, psihološkinja zaposlena u Srednjoj ekonomskoj školi.
Prvi laureat nagrade „Avram Mrazović” (2015. godine) je bila Suzana Sekulić, profesorka srpskog jezika u OŠ „Avram Mrazović”. Naredne godine nagrada je dodeljena profesorici Marijani Bogdanović iz Srednje tehničke škole i vaspitačici Radojki Bijelicki, potom 2017. godine Renati Cvetkov, nastavnici likovne kulture u OŠ „Nikola Vukićević” i Dušku Obradoviću, profesoru računarstva i informatike u Gimnaziji, dok su lanjske dobitnice vaspitačica Milica Vlaisavljević, Dragica Knežević nastavnica istorije i geografije u OŠ „Laza Kostić“ u Gakovu i Nada Plećaš, profesorka Ekonomske škole.
Nagrade će biti uručene u 12 časova u Velikoj sali Skupštine grada.
@ Uto, 05.11.2019. 11:36
dan prosvetnih radnika priznanje avram mrazović sombor
Prethodna vest Sledeća vest