Promocija knjige Vladimira Đorđevića

Predstavljanje knjige „Krvavi Božić” Vladimira Đorđevića zakazano je za sredu, 6. novembar.

Foto 36761 Roman kragujevačkog dramskog pisca Vladimira Đorđevića „Krvavi Božić” biće predstavljen u sali Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki” u 18 sati. U programu učestvuju Vladimir Đorđević, autor, Jelena Milić, moderatorka i Katarina Bogdanović, vokalni solista. Domaćin večeri je direktorica Gradske biblioteke, Nataša Turkić.
Vladimir Đorđević diplomirao je na Pravnom fakultetu. Objavio je pet knjiga, od kojih je jedna zvanična lektira za učenike osnovnih škola u Srbiji. Član je Udruženja dramskih pisaca Srbije. Napisao je preko trideset drama, od kojih je nekoliko izvođeno na domaćim i međunarodnim festivalima. Neke od njih postavljene su i na scenama u inostranstvu. Autor je scenarija za televizijski igrani i obrazovni program. Urednik je i recenzent nekoliko knjiga. Dobitnik je više značajnih priznanja, za razne oblasti umetničkog i društvenog delovanja.
@ Sub, 02.11.2019. 22:47
gradska biblioteka „karlo bijelicki“ jelena milić katarina bogdanović krvavi božić nataša turkić sombor vladimir đorđević
Prethodna vest Sledeća vest