Novi konkurs za kupovinu kuća na selu

Direktorka Pokrajinskog zavoda za ravnopravnost polova Diana Milović donela je odluku o raspisivanju konkursa za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima na teritoriji AP Vojvodine za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom.

Foto 36651Pod seoskim kućama smatraju se nepokretnpsti koje se nalaze u selima izvan gradskih i opštinskih sedišta i prigradskih naselja. Ukupna sredstva koja se dodeljuju po ovom Konkursu iznose 20.000.000 dinara. Učesnici/ce konkursa mogu da apliciraju samo sa jednom prijavom, a visina dodeljenih sredstava ne može biti veća od 1.000.000 dinara. Građevinska vrednost nekretnine koja se predlaže za kupovinu, ne sme biti veća od dva miliona dinara.
Ciljevi ovog konkursa usmereni su na podsticanje razvoja ruralnih sredina i povećanje broja žena vlasnica nepokretnosti.
Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima raspisan je 1. oktobra. Javni poziv, obrazac prijave i pravilnici dostupni su na sajtu Zavoda za ravnopravnost polova. Rok za podnošenje prijava je 15. novembar.
@ Sre, 16.10.2019. 11:00
diana milović pokrajinski zavod za ravnopravnost polova sombor zavod za ravnopravnost polova
Prethodna vest Sledeća vest