Besplatne obuke za programere, frizere i trgovce

Somborski edukativni centar uputio je poziv nezaposlenim mladima da se prijave za učešće u besplatnim obukama: osnove web programiranja, osnovne tehnike ženskih šišanja i obuka za rad u trgovini.

Foto 36559Pravo učešća imaju nezaposleni mladi uzrasta od 18 do 30 godina sa prebivalištem na području Grada Sombora (Sombor, Aleksa Šantić, Bački Breg, Bački Monoštor, Bezdan, Gakovo, Doroslovo, Kljajićevo, Kolut, Rastina, Riđica, Stanišić, Stapar, Svetozar Miletić, Telečka i Čonoplja). Obuke će biti realizovane od polovine oktobra do polovine decembra. Učešće je besplatno, a tokom praktičnog dela obuke učesnicima je obezbeđena finansijska nadoknada. Potrebno je prijaviti se popunjavanjem prijavnih formulara koji se nalaze na dnu stranice SEC-a. Popunjen formular potrebno je poslati na e-mail kancelarijazamlade@sombor.rs najkasnije do ponedeljka 7. oktobra. Povratnu informaciju o tome da li su primljeni, zainteres ovani kandidati će dobiti 10. oktobra putem imejla i kontakt telefona koje su naveli u prijavi.
Obuke se realizuju u okviru projekta „Mlad se promeni, za posao pokreni 5.0 – unapređenje zapošljivosti i podsticanje zapošljavanja mladih u Somboru” koji realizuje Grad Sombor u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom, Somborskim omladinskim Boom-om i Školom za osnovno obrazovanje odraslih Sombor uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.
@ Uto, 01.10.2019. 11:42
mlad se promeni, za posao pokreni 5.0 – unapređenje zapošljivosti i podsticanje zapošljavanja mladih u somboru sela škola za osnovno obrazovanje odraslih sombor somborski edukativni centar somborski omladinski boom
Prethodna vest Sledeća vest