Radionica u osnovnoj školi

Somborski Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom organizuje novu aktivnost.

Foto 32606CSŽ poziva sve zaiteresovane da budu učesnici kreativne radionice posvećene slikanju na tekstilu. Događaj je zakazan za subotu, 14. septembra sa početkom u 10 sati u osnovnoj školi Ivo Lola Ribar, Monoštorska 10 - saopštili su domaćini. Potvrđeno je da će svoj doprinos uspešnoj realizaciji kreativne radionice dati i sami đaci škole domaćina. - Pozivamo vas da radionici prisustvujete i doprinesete da se oslika što više predmeta i steknete iskustvo u slikanju na tekstilu - napisali su iz Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom Sombor.
Organizatori obaveštavaju potencijalne učesnike da će snositi deo troškova prevoza za članove koji žive van teritorije Sombora. Biće refundiran novac za autobuske ili vozne karte, odnosno troškovi za dolazak automobilom. Detaljnije informacije o događaju mogu se dobiti od sekretara ili predsednice CSŽ Sombor putem telefona 060/055-58-60 ili 064/047-53-43.
@ Pet, 13.09.2019. 03:04
centar za samostalni život osoba sa invaliditetom sombor društvo kreativna radionica osi - osobe sa invaliditetom sombor
Prethodna vest Sledeća vest