Veliki koncert pred Županijom

Koncert „Klasiku, molim!“ Simfonijskog orkestra i Mešovitog hora Radio Televizije Srbije, pod dirigentskom upravom Bojana Suđića, biće održan u subotu, 7. septembra na platou ispred Županije.

Foto 36426 Radio Beograd ove godine obeležava devet i po decenija postojanja. Povodom ovog značajnog jubileja organizovaće tri nesvakidašnja koncerta za svoje slušaoce a jedan će se desiti i u našem gradu. Publika će biti u prilici da čuje izabrana dela klasične muzike, kao i najpoznatija dela filmske i savremene muzičke umetnosti.
- Programi koncerata koncipirani su tako da nas podsete kako je muzika jedno od osnovnih izražajnih sredstava radija po kojoj se program naše kuće svih ovih decenija posebno izdvajao. Emitovanje muzike na programu počelo je istog dana kada je pokrenut Radio Beograd i zato smo odlučili da jubilej obeležimo onom muzikom koja je prepoznatljiva na našim programima - rekla je Aleksandra Paladin, muzička urednica prvog programa Radio Beograda.
Koncert počinje u 20:30 časova. Ulaz je slobodan!
@ Uto, 03.09.2019. 21:00
aleksandra paladin bojan suđić društvo klasiku molim kultura mešoviti hor radio beograd radio televizija srbije simfonijski orkestar sombor
Prethodna vest Sledeća vest