Interkulturalna izložba i večera

Danas (četvrtak, 29. avgust) u 17.30 sati u prostorijama Somborskog edukativnog centra biće otvorena interkulturalna izložba dečjih radova a nakon toga u 18 časova sledi interkulturalna večera.

Foto 36398 Somborski edukativni centar poziva sve građane da posete izložbu dečjih radova nastalih tokom radionica koje su organizovane u proteklih nekoliko nedelja, a čiji su učesnici bila deca osnovnoškolskog uzrasta uključujući i decu korisnike Prihvatnog centra za migrante u Somboru. Dečji radovi na temu inkluzije, tolerancije i interkulturalnosti nastali su tokom radionica koje su realizovane u okviru projekta „Škola dobre volje – volonter deci na usluzi” uz finansijsku podršku Fondacije Ana i Vlade Divac i Fondacije za otvoreno društvo (Open Society Foundations), kao i projekta „My Art and Your Rights” koji realizuje organizacija CEIPES iz Italije u saradnji sa SEC-om, a uz podršku Saveta Evrope.
Nakon izložbe dečjih radova biće upriličena zajednička večera za sve prisutne koju će istog dana zajedno pripremiti roditelji dece učesnika radionica koji su u proteklom periodu u Somborskom edukativnom centru pohađali radionice o pozitivnom roditeljstvu u okviru projekta „Škola dobre volje – volonter deci na usluzi”.
@ Čet, 29.08.2019. 11:00
društvo sec - somborski edukativni centar škola dobre volje - volonter deci na usluzi sombor
Prethodna vest Sledeća vest