Podunavski dani kulture

U Bezdanu će 16. i 17. avgusta biti održani Podunavski dani kulture.

Foto 36314 Novo okupljanje u okviru Podunavskih dana kulture koje realizuje udruženje građana Puls iz Bezdana, zakazano je za petak, 16. avgust. Događaj na kanalskoj obali kod Lovačkog doma nazvan je Veče sa Marijanom i počeće u 20 časova. Nastupiće frontmen i idejni tvorac grupe Stray Dogg Dušan Strajnić poznat kao Dukat Stray (vokal i gitara) i Marko Ignjatović (gitara).
Sutradan, 17. avgusta, na istom mestu biće održan Festival kuvanja ribljeg paprikaša. Manifestacija je zamišljena kao promocija bezdanske mlevene paprike i ribljeg paprikaša uz učešće bezdanskih proizvođača paprike i civilnih organizacija. Uveče nastupaju Trojka bend iz Subotice i grupa Lazamer iz Odžaka.
Podunavske dane kulture podržali su Grad Sombor, Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama i Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice. Ulaz je besplatan.
@ Uto, 13.08.2019. 13:17
bezdan društvo dušan strajnić festival kuvanja ribljeg paprikaša podunavski dani kulture sela sombor stray dogg trojka bend
Prethodna vest Sledeća vest