Sloga: Besplatni saveti za sve zaposlene

Udruženi sindikati Srbije Sloga će uskoro početi sa realizacijom nacionalnog projekta pod nazivom Savetovalište za radno- pravne odnose.

Foto 34016Savetovalište će pored članova Sloge moći da koriste svi zaposleni u Srbiji, bez obzira da li su članovi sindikata ili ne, na taj način što će pozivom besplatnog broja, koji će uskoro biti objavljen, moći da iznesu svoj problem. - Udruženi sindikati Srbije Sloga podstaknuti rezultatima poslednjih istraživanja o radničkim pravima u Srbiji, gde se preko 85 odsto ispitanika izjasnilo da se prava radnika u Srbiji ne poštuju, rešili su da pokrenu jedan ovakav projekat i pomognu svima kojima je ta pomoć potrebna - navode u saopštenju. Zaposleni u Srbiji će konačno imati mogućnost da potpuno besplatno, čak i bez troškova poziva, dobiju pravne savete. Pravni tim Udruženih sindikata Srbije Sloga i do sada je, ističu, kroz sindikalne strukture pomogao članovima sindikata u ostvarivanju svojih prava, a realizacijom ovog projekta pomoć će moći da dobiju i svi zaposleni u Srbiji.
Napominju da projekat neće biti vremenski ograničen, već stalan, a o samom datumu početka realizacije zaposleni će biti obavešteni na sajtu Udruženih sindikata Srbije Sloga i posredstvom javnog informisanja.
@ Pet, 26.07.2019. 03:13
besplatni broj istraživanje privreda radnička prava sombor udruženi sindikati srbije sloga
Prethodna vest Sledeća vest