Taro dobro znani rival

Filip Krajinović se na otvaranju Plava laguna Croatia opena u Umagu sastaje sa igračem koga je do sada savladao četiri puta.

Foto 35548Protivnik somborskog tenisera biće Daniel Taro. Japanac zauzima 109. poziciju na svetskoj listi. Poslednju turnirsku pobedu ostvario je još u maju. Posle toga doživeo je tri poraza. Filip je neočekivano izgubio na startu gren slema u Londonu, pa će odličnu priliku da prekine loš niz imati protiv godinu dana mlađeg rivala. Krajinović ima jednu atp i tri čelindžer pobede protiv Taroa. Posledni susret odigrali su 2017. godine. Boljem iz ovog susreta u narednom kolu predstoji okršaj sa pobednikom susreta između malo poznatog Viktora Galovića koji je kao domaći igrač dobio pozivinicu organizatora, te jednog od kvalifikanata. Dva uzastopna trijumfa na turniru atp 250 serije vrede malo više od 15 hiljada evra i 45 atp bodova.
Glavni turnir startuje u ponedeljak. Laslo Đere i Dušan Lajović, kao nosioci, direktno su se plasirali u osminu finala. Uskoro sledi i prvi turnirski izveštaj Sandre Pejić i Rajka Boškovića, naših reportera iz Umaga.
@ Ned, 14.07.2019. 02:45
atp 250 daniel taro (jpn) filip krajinović plava laguna croatia open sombor sport viktor galović
Prethodna vest Sledeća vest