Novo isključenje za Severtrans u Nemačkoj

SOinfo.org saznaje da je nemačka policija zabranila dalje putovanje nedavno kupljenom vozilu.

Foto 36132 - Bilo je ovo najmanje treće isključenje autobusa u Nemačkoj, za poslednjih osam meseci. Ovog puta je neispravno vozilo uočila policija iz Karlsruea - kaže naš izvor u somborskom autotransportnog preduzeću. Kako nam je preneo u pitanju je tehnička neispravnost autobusa marke Volvo. - Nemačka policija je dalje saobraćanje ovog vozila zabranila zbog očigledne truleži na nekoliko delova. Inače, policija je autobus zaustavila zbog redovne kontrole - kaže naš izvor. 
Kompletan slučaj postaje još zanimljivi kada se zna da se radi o „novom” autobusu. - Ovaj autobus, marke Volvo, je gospođa direktorka Snežana Cico nedavno kupila, pod izgovorom da se radi o tehnički savršenom vozilu koje zadovoljava najviše međunarodne standarde. Vrlo brzo smo se uverili u njene tvrdnje i ispravnost njenih postupaka - objasnio je naš sagovornik.
SOinfo.org je obavešten i da je tek pre nekoliko dana preduzeće uspelo da „vrati” autobus isključen u Kelnu, sredinom marta. - Trebalo im je puna četiri meseca da preuzmu autobus. Niko ne zna koliko je sve to koštalo - navodi naš izvor. Otkrio nam je da rukovodstvo preduzeća nastavlja sa pogubnim načinom poslovanja i da su to dokazali prilikom organizovanja redovne godišnje skupštine akcionara preduzeća. - Nisu obavestili manjinske akcionare, zaposlene i predstavnike sindikata. Sednicu su održali gotovo u tajnosti - preneo nam je sagovornik.  
@ Sre, 10.07.2019. 07:03
ad severtrans u restuktuiranju frankfurt am main karlsrue keln privreda redovna godišnja skupština sindikat snežana cico sombor volvo
Prethodna vest Sledeća vest