Somborskom programu najviše „šerova”

Završen je nagradni konkurs internet portala SerbianAdventures.

Foto 26268Raspisani konkurs je za cilj imao izbor najlepšeg programa u Srbiji po mišljenju publike. Putem deljenja i lajkovanja glasalo se za omiljenu destinaciju, a kako je navela Turistička organizacija grada Sombora,  posetioci su najviše cenili naš program „Sombor za 5 - u laganom ritmu”. Somborski predlog je imao 39 šerova i 31 lajk, drugoplasirani program „Šest dana aktivnog odmora u Soko banji i okolini” - 37 šerova i 49 lajkova, dok je „Aktivni odmor u evropskom Amazonu” sakupio 21 šer i 81 lajk.
„Sombor za 5 - U laganom ritmu” je namenjen osobama koje žele da se odmore od svakodnevnice, napetosti i stresa. Program je osmišljen za uživanje u laganom, sadržajnom i nezaboravnom odmoru. Petodnevni boravak u Somboru podrazumeva posete kulturnim znamenitostima Sombora, upoznavanje bezdanskih, monoštorskih, čonopljanskih, telečkih znamenitosti, odnosno šetnja stazama Specijalnog rezervata prirode Gornje Podunavlje. Turistima je kroz program obezbeđena vožnja fijakerom ili plovidba lađicom... - naveli su iz TOGS-a.
@ Uto, 12.03.2019. 06:29
aktivni odmor u evropskom amazonu privreda serbian adventures šest dana aktivnog odmora u soko banji i okolini sombor sombor za 5 - u laganom ritmu specijalni rezervat prirode gornje podunavlje turistička organizacija grada sombora - togs turizam
Prethodna vest Sledeća vest