Protesti i subotom

Obaveštavamo javnost da se organizacioni odbor građanskih protesta u Somboru koji se održavaju svake subote u 18 časova, ograđuju od pisanja i izjava organizatora protesta koji se održavaju četvrtkom u istom gradu.

Foto 34918- Naglašavamo da proteste subotom, na Trgu Svetog trojstva, organizuju građani koji nisu ni na koji način uključeni u političke partije i koji ne baziraju svoje stavove na osnovu naredbi pojedinih političkih aktera ili organizacija. Naš jedini interes je dobrobit građana somborske opštine, usled čega smo birali govornike koji su na neki način vezani za naš grad, bez obzira na njihovo trenutno boravište - piše u saopštenju ovog organizacionog odbora.
Smatrajiu da je narušen dosadašnji sklad i uspeh proteklih protesta i da pojedinci iz nekih političkih opcija koje su uključene u gušenje građanskih protesta u Somboru na sve načine pokušavaju da ostvare ono što se ne razlikuje od sadašnje sveopšte diktature vladajućeg režima u Srbiji. - Stoga, istrajavamo u nameri, ne prihvatamo stranačke centrale već se isključivo zalažemo za interese naših sugrađana. Istina je da se članovi našeg organizacionog odbora iskreno ponose svojim gradom i da neizmerno vole svoju državu Srbiju što isključivo dokazuju svojim profesionalnim angažovanjem i radom što je potvrđeno brojnim nagradama i saradnjom sa značajnim ustanovama između kojih i je i SANU. Po tome se razlikujemo od onih koji nas klevetaju i ukoliko je ta vrsta patriotizma za njih neprimerna onda neka je to na njihovu sramotu a na naš ponos - uputio je Miroslav Stojisavljević u ime organizatora subotnjeg protesta u Somboru.
@ Sub, 02.03.2019. 00:46
društvo miroslav stojisavljević organizacioni odbor protest subotom sanu sombor
Prethodna vest Sledeća vest