Organizovano kod Putina

Simpatizeri i članovi Srpske napredne stranke otputovali su negde iza podneva u Beograd na doček predsednika Rusije Vladimira Putina.

Foto 34896 SOinfo.org je od izvora bliskog vladajućoj stranci, saznao da je put prestonice krenulo devet autobusa iz Sombora, sa oko 400 simpatizera stranke. Obavešteni smo i da je početna projekcija bila znatno optimističnija i da je „na doček” Putina trebalo da pođe preko 700 građana Sombora. Nismo dobili objašnjenje zašto je broj putnika gotovo prepolovljen. Naš izvor nam je otkrio da će troškove prevoza na miting preuzeti beogradska stranačka centrala.
SOinfo.org je prisustvovao polasku poslednjeg vozila, a po onom što smo videli na licu mesta, ni ovog puta nije izostao tradicionalni „folklor”. Putnici su pre ulaska u autobus upisani na spisak, ne znamo da li i fotografisani, za potrebe stranačkog bodovanja. Organizatori putovanja nisu omanuli pa su za sve „fanove Putina” obezbeđeni obavezni sendvič i osvežavajući napitak. Poslednji deveti autobus ispratio je bivši/aktuelni/budući poverenik i šef odborničke grupe SNS, Zoran Rus.
@ Čet, 17.01.2019. 18:47
autobusi doček društvo sombor srpska napredna stranka vladimir putim
Prethodna vest Sledeća vest