Većnici odlučili o osnivanju centra za usavršavanje prosvetara

Gradsko veće je 14. decembra održalo 144. sednicu, na kojoj se odlučivalo o osnivanju Centra za usavršavanje zaposlenih u obrazovanju.

Foto 19541Odeljenje za obrazovanje Gradske uprave sačinilo je predlog odluke o osnivanju Centra za usavrđevenje zaposlenih u obrazovanju, sa zadatkom da obavlja poslove stručnog usavršavanja u cilju kvalitetnijeg ostvarivanja i unapređenja obrazovno-vaspitnog rada. Obzirom da su pregovori sa Crkvenom opštinom Sombor, oko davanja na korišćenje gradu Somboru objekta Preparandije dugo trajali i da su tek nedavno okončani, odluka o osnivanju se nije mogla predati u redovnu skupštinsku proceduru. Gradsko veće je predložilo Skupštini grada da donese navedenu odluku po hitnom postupku.
Gradsko veće usvojilo je i predlog Odluke o maksimalnom broju zaposlenih u sistemu javnog sektora grada Sombora za 2017. godinu, predlog za stavljanje van snage zaključka Gradskog veća sa prethodne sednice i utvrđivanje predloga kadrovskog plana Gradske uprave grada Sombora za 2019. godinu - saopštila je Gradska uprava Grada Sombora.
@ Ned, 16.12.2018. 23:57
centar za usavršavanje zaposlenih u obrazovanju društvo gradska uprava gradsko veće politika preparandija sombor srpska pravoslavna crkvena opština sombor
Prethodna vest Sledeća vest