PU Sombor: Krivične zbog krađa

Krivične prijave zbog krađe podnete protiv maloletnika, devojke i dvadesetogodišnjaka.

Foto 6442- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv sedamnaestogodišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. On je, kako se sumnja, na području Apatina izvršio krađu na štetu preduzeća „Srbija Gas”, a potom je prilikom pretresa, u prisustvu majke, vređao i fizički napao policijskog služebina i lakše ga povredio - navodi se u saopštenju.
Pripadnici MUP-a u Somboru, po nalogu OJT, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetjednogodišnje devojke, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo krađa. Ona se sumnjiči da je 4. oktobra ove godine, u Odžacima, sa pulta jednog kioska ukrala mobilni telefon sugrađanki, koju je oštetila za oko 10.000 dinara. Krivična prijava u redovnom postupku, podneta je i protiv dvadesetogodišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa. On je, kako se sumnja, od 25. oktobra do 13. novembra 2018. godine, iz kruga objekta koji je u vlasništvu jednog lovačkog društva ukrao obrađeno drvo. Na ovaj način ovo oštetio je za, kako se sumnja, oko 25.000 dinara.
@ Čet, 29.11.2018. 21:43
društvo krađa krivične prijave ministarstvo unutrašnjih poslova odžaci osnovno javno tužilaštvo policijska uprava sombor pu sombor sombor srbija gas
Prethodna vest Sledeća vest