Veče pesme na dar, poziva Vas Spomenar

Spomenar nastupa 28. novembra u Mađarskoj građanskoj kasini.

Foto 34536 - Gradski narodni orkestar Spomenar iz Sombora organizuje tradicionalni godišnji koncert. Ovogodišnja parola priredbe biće „Veče pesme na dar, poziva Vas Spomenar”. Koncert će biti upriličen u sredu, 28. novembra, u Mađarskoj građanskoj kasini, sa početkom u 20 sati - naveli su organizatori. Članovi Spomenara izvešće poznate narodne kompozicije, te na taj način dati mali doprinos očuvanju ove muzike.
Ulaznice za godišnji koncert koštaju 250 dinara. Pretprodaja će biti organizovana u u prostorijama orkestra u Blagojevićevoj 1 - ponedeljak, sreda, petak od 18 do 19 sati, odnosno utorak i četvrtak od 19 do 20 sati. Preostale ulaznice će moći da se kupe na dan koncerta na ulazu u Kasinu. Broj mesta je ograničen. Podršku organizaciji Godišnjeg koncerta GNO Spomenar pružio je Pokrajinski sekretarijat za kulturu, informisanje i odnose sa verskim zajednicama.
@ Čet, 22.11.2018. 01:56
godišnji koncert gradski narodni orkestar spomenar kultura mađarska građanska kasina pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama sombor
Prethodna vest Sledeća vest