Smotra zimske službe

Zimska služba je spremna za prve intervencije na putevima i gradskim ulicama u Somboru - rečeno je prilikom smotre opreme i tehnike na punktu službe u rasadniku Acel.

Foto 34513 - Vozila su ispravna, oprema montirana, a so za posipanje ulica je u magacinu. Sve je spremno za predstojeću zimu. Nakon što je na licu mesta izvršena provera vozila i opreme, predstavnici nadležnih institucija su konstatovali da se ovogodišnja zimska sezona dočekuje spremno - piše u zvaničnom izveštaju sa smotre, kojoj su uz gradonačelnicu Golubović, prisustvovali predstavnici PU Sombor i javnih komunalnih preduzeća koja čine zimsku službu, Zelenilo, Čistoća, Prostor i Vodokanal.
Gradonačelnica je ovom prilikom izrazila očekivanja da će i ove godine služba reagovati pravovremeno i da će svi biti u pripravnosti kako nas sneg ne bi iznenadio. Gradska uprava je u saradnji sa komunalnim preduzećima, učinila sve da se i ovogodišnja zimska sezona dočeka što spremnije. Služba će i ove godine održavati puteve po prioritetima, odnosno opštinske puteve i ulice u gradu, a u zavisnosti od potrebe biće čišćeni i putevi koji nisu u prioritetima. Kao i prošle godine i sela će biti pokrivena mehanizacijom.
@ Pet, 16.11.2018. 00:49
društvo dušanka golubović gradonačelnica jkp čistoća jkp prostor jkp vodokanal jkp zelenilo policijska uprava sombor sela sombor zimska služba
Prethodna vest Sledeća vest