Glasanje za participativno budžetiranje

Glasanje za predloge od kojih će jedan biti uvršten u naredni gradski budžet traje do 20. novembra.

Foto 34507 Glasanje u okviru projekta Participativno budžetiranje 2019. počelo je 10. novembra i traje do 20. novembra.
- Građani će glasati za jedan od pet predloga koji su u prvom krugu glasanja najčešće predlagali, a to su: uređenje Doma kulture u Bačkom Bregu, rekonstrukcija zgrade biblioteke u Čonoplji, izgradnja šetališta i osvetljenja uz kanal od restorana „Slon” do kupališta na Tromeđi, uređenje Doma kulture u Bačkom Monoštoru i uređenje ulice Subotički put od pružnog prelaza do obilaznice - rekao je Branislav Svorcan  pomoćnik gradonačelnice za oblast kulture i informisanja.
Anketni listići sa predlozima građanima su uručeni sa računima za usluge koje vrši JKP „Čistoća”. Glasanje se obavlja zaokruživanjem broja ispred predloga na štampanom anketnom listiću i ubacivanjem u kutije za glasanje koje se nalaze u prostorijama gradskih i seoskih mesnih zajednica, u Gradskom uslužnom centru, Domu penzionera na Prvomajskom bulevaru i drugim mestima određenim za glasanje.
U petak, 16. novembra, na štandu koji će od 10 do 12 časova biti postavljen kod Gradske kuće, građani koji žele da glasaju, a iz nekog razloga nemaju listić, mogu to da učine i tada.
@ Sre, 14.11.2018. 07:00
društvo glasanje gradska uprava participativno budžetiranje politika sombor
Prethodna vest Sledeća vest