Tur de Sax

Večeras od 20 sati besplatan džez koncert u Narodnom pozorištu.

Foto 34294 U okviru turneje Le tour de Sax koju organizuju festival Belgrade SAXperience i Francuski institut u Srbiji, a u suorganizaciji Kulturnog centra Laza Kostić iz Sombora, biće upriličen koncert francuskog džez saksofoniste Batista Erbena (Baptista Herben) u pratnji pijaniste Ivana Aleksijevića - obelodanili su domaćini. Turneja Le tour de Sax počela je sedmog oktobra koncertom u Smederevu, a završiće se u petak, nastupom u Gradskom muzeju u Vršcu. Pre Sombora, duo je gostovao u Nišu, Pirotu i Subotici i pomenutom Smederevu. Pokrovitelj koncerta je banka Societe Generale Srbija.
- Pored koncerata umetnici će održati i majstorske radionice za sve zainteresovane učenike i studente. Više informacija o majstorskim radionicama možete dobiti kod lokalnog partnera na mestu održavanja koncerta - obelodanio je Belgrade SAXperience.
@ Čet, 11.10.2018. 03:26
baptista herben belgrade saxpirience francuski institut u srbiji gradski muzej vršac ivan aleksijević kultura kulturni centar laza kostić le tour de sax societe generale srbija sombor
Prethodna vest Sledeća vest