Prikupljanje sredstva za obnovu sata

Nastavak prošle godine započete akcije Rotari kluba Sombor.

Foto 34216 - U Somboru postoji sedam tornjeva. Na šest, od tih tornjeva, su satovi. Danas ne radi ni jedan. Pomozite našu akciju uza obnovu sata na tornju Gradske kuće - navode inicijatori iz Rotari kluba Sombor koji pozivaju građane da se priključe nastavku akcije. Rotari klub Sombor će u petak, 28. septembra, u vremenu od 10 do 13 časova ispred Gradske kuće, tim povodom organizovati akciju „Nasmejana jabuka”. Zamišljeno je da budu deljene „nasmejane jabuke”, a da građani za njih doniraju novca koliko budu želeli. Kompletan prihod od akcije biće usmeren u fond za popravku sata na tornju Gradske kuće, koji nije u funkciji duže od decenije. Akciju će upotpuniti i vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sombor, koji će demonstrirati neke od mogućnosti vatrogasnog vozila, za ovu priliku parkiranom, upravo ispred Gradske kuće.
Inače, ugašena Direkcija za izgradnju grada je u budžetu za 2011. godinu, za renoviranje tornja i oporavak sata Gradske kuće planirala iznos od dva miliona dinara.
@ Čet, 27.09.2018. 02:52
direkcija za izgradnju grada dobrovoljno vatrogasno društvo sombor društvo gradska kuća obnova sata rotari klub sombor sombor
Prethodna vest Sledeća vest