Šantićani domaćini Dečije šahovske nedelje

Šahovski klub Aleksa Šantić u saradnji sa Šahovski savezom Vojvodine organizuje dečiji šahovski turnir, kojim se obeležava Dečija nedelja.

Foto 34152 - Ovo je sedmi turnir „Dečija šahovska nedelja”. Održaće se 7. oktobra sa početkom u 10 sati u OŠ Aleksa Šantić. Na turniru Dečija šahovsaka nedelja mogu učestvovati učenici osnovnih škola i deca predškolskog uzrasta. Takmičari će biti podeljeni u tri starosne grupe: deca predškolskog uzrasta i prvog razreda, deca od drugog do četvrtog razreda i učenici od petog do osmog razreda, odvojeno dečaci i devojčice - piše u pozivu organizatora iz ŠK Aleksa Šantić, koji napominju da nema kotizacija, da su obezbeđena prigodna priznanja za sve učesnike, nagrade za najbolje i specijalni pokloni za najmlađe učesnike.
Tempo igre je 15 minuta po igraču. Učesnici treba da ponesu šahovsku tablu i šahovski sat, ali su dobrodošli i svi koji nisu u mogućnosti da obezbede traženu opremu. Prijave za turnir mogu se uputiti putem imejla na adrese: makedo72.bs@gmail.com ili robi.travica@gmail.com, odnosno putem telefona: 061/1706903 ili 060/3081984.
@ Pet, 14.09.2018. 02:28
aleksa šantić dečija šahovska nedelja obrazovanje oš aleksa šantić osnovna škola šah šahovska tabla šahovski sat sela šk aleksa šantić sombor sport
Prethodna vest Sledeća vest