Znanje i iskustvo kao motivacioni faktori

Ekonomska škola učestvuje u novom međunarodnom projektu.

Foto 34151 Nakon prethodnog projekta „Innovation in gastronomy department of Secondary school of economics Sombor” (Inovacije u gastronomskom sektru Srednje ekonomske škole) SEŠ Sombor prijavila se na konkurs koji je raspisala Tempus fondacija program Evropske unije za obrazovanje „Erasmus+ 2018” iz oblasti srednjeg srtučnog obrazovanja. Srednjoj ekonomskoj školi odobren je projekat „Znanje i iskustvo kao motivacioni faktori” (ugovor broj 2018-1-RS01-KA102-000278) koji će se realizovati u Portugalu u gradu Barselosu u saradnji sa „Associacao terras Lusas-movimentos Europeus” iz pomenutog grada.
- Cilj projekta je profesionalni razvoj zaposlenih Srednje ekonomske škole Sombor u oblasti stručnog obrazovanja, podrška učesnicima u sticanju znanja, veština i kompetencija, poboljšanje znanja stranog jezika, podizanje svesti i razumevanje drugih kultura - navode iz projektnog tima. Glavna projektna aktivnost je obuka koja će se realizovati kroz posmatranje na radnom mestu (job shadowing) u različitim školama i ugostiteljskim objektima. Partnerska organizacija iz Portugala će obezbediti sedmodnevni boravak za petoro profesora Srednje ekonomske škole Sombor. Učesnicima će biti dodeljeni sertifikati Europass Mobility Document, Europass Language Passport i Europass Curriculum Vitae (CV).
@ Pet, 14.09.2018. 01:46
associacao terras lusas-movimentos europeus barcelos (por) erasmus plus innovation in gastronomy department of secondary school of economics sombor inovacije u gastronomskom sektru srednje ekonomske škole obrazovanje projekat sombor srednja ekonomska škola znanje i iskustvo kao motivacioni faktori
Prethodna vest Sledeća vest