Završena druga faza rekonstrukcije

Trasa ulice Filipa Kljajića otvorena je za saobraćaj.

Foto 34102 - Sklanjanjem oznaka o radovima na putu, zamenik gradonačelnice Antonio Ratković i član Gradskog veća za oblast komunalne delatnosti i investicije Miroslav Kovačić, otvorili su ulicu za saobraćaj. Računajući prvu fazu u kojoj je rekonstruisana ulica 21. oktobra i deo ulice Filipa Kljajića, i drugu fazu u kojoj je obavljeno pojačano održavanje, kolovoz je obnovljen u ukupnoj dužini od 1,5 kilometara, a ukupna vrednost radova iznosi 12,5 miliona dinara - objavljeno je na gradskom sajtu.
- Za asfaltiranje 5.700 kvadratnih metara kolovoza u ulici Filipa Kljajića, utrošeno je 650 tona asfalta i ovim radovima privedena je kraju građevinska sezona. Ukoliko sve bude prema planu, očekujemo da će sredinom oktobra početi radovi na izgradnji raskrsnice sa kružnim tokom saobraćaja u ulici Filipa Kljajića, ukrštanje sa ulicama Josifa Pančića i Svetog Save, za koje je u toku javna nabavka. Otvaranje ponuda i izbor izvođača radova biće 1. oktobra - naveo je Ratković i najavio da se pripremaju planovi radova za grad i za naseljena mesta, te da će se trend izgradnje nastaviti i naredne godine.
@ Pon, 10.09.2018. 00:45
21. oktobra antonio ratković društvo gradsko veće josifa pančića kružna raskrsnica miroslav kovačić sombor svetog save ulica filipa kljajića
Prethodna vest Sledeća vest