Obustava saobraćaja zbog odbojke na pesku

Privremenom regulacijom saobraćaja u periodu od 10. do 20. avgusta svakodnevno od 16 do 22 sata biće obustavljen saobraćaj oko trgova Svetog trojstva i Cara Lazara.

Foto 31680- Od petka 10. avgusta do 20. avgusta 2018. godine u Somboru se održava „Vip beach – Volley liga 2018” kao deo Državnog prvenstva u odbojci na pesku. U organizaciji Sportskog saveza grada Sombora i pod pokroviteljstvom grada Sombora, Trg Svetog trojstva i ove godine će biti poprište sportskih takmičenja u odbojci na pesku. Pobednici glavnih turnira plasiraće se na Državno prvenstvo u odbojci na pesku, koje će biti održano u Beogradu nakon završetka gradskih kvalifikacionih takmičenja.
Zbog održavanja turnira Vip beach – Volley liga 2018, od petka 10. avgusta do 20. avgusta shodno planu privremene regulacije, obustavlja se saobraćaj za sva vozila u ulici Trg Svetog trojstva od ulice Trg Cara Lazara do ulice Laza Kostić u vremenskom periodu od 16 do 22 časa. Izmene saobraćaja biće ispraćene adekvatnom saobraćajnom signalizacijom, pa se apeluje na vozače i ostale učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i znakove - objavljeno je na zvaničnom sajtu grada.
@ Pet, 10.08.2018. 02:36
društvo državno prvenstvo odbojka na pesku sombor sportski savez grada sombora trg svetog trojstva vip beach – volley liga 2018
Prethodna vest Sledeća vest