Policijski Dan otvorenih vrata

Pozivamo zainteresovane da 11. jula u 13 sati, dođu u zgradu Županije, Trg Cara Uroša 1, sala 108, gde će biti organizovan „Dan otvorenih vrata”.

Foto 6442Ministarstvo unutrašnjih poslova - Odeljenje za stručno obrazovanje i obuku, u saradnji sa policijskim upravama i uz podršku Misije OEBS-a u Srbiji, organizuje „Dan otvorenih vrata” tokom kojeg su planirane aktivnosti koje imaju za cilj informisanje građana i potencijalnih kandidata u vezi sa upisom u Centar za osnovnu policijsku obuku. Tokom „Dana otvorenih vrata” svi kandidati koji su se prijavili na konkurs ili koji to planiraju moći će da saznaju sve informacije u vezi sa konkursom za osnovnu policijsku obuku počev od opštih uslova koji su neophodni za kandidate kao i kako izgleda postupak izbora kandidata i sam kvalifikacioni ispit.
Takođe, građani će moći da saznaju sve o policijskoj profesiji, o selekciji i obuci u Centru za osnovnu policijsku obuku, kao i o svemu što ih očekuje na putu da postanu policijski službenici - piše u saopštenju PU Sombor. „Dan otvorenih vrata” će biti upriličena danas, od 13 sati, u sali 108 zgrade Županije.
@ Sre, 11.07.2018. 09:11
centar za osnovnu policijsku obuku dan otvorenih vrata društvo ministarstvo unutrašnjih poslova odeljenje za stručno obrazovanje i obuku policijska uprava sombor sombor
Prethodna vest Sledeća vest