Lančuški umesto Pupovca na čelu Zelenila

Predsednik Skupštine grada Sombora Zoran Parčetić, uputio je odbornicima saziv za 26. sednicu.

Foto 32476Sednica je sazvana za petak, 22. jun u devet časova. Odbornici bi trebalo da razmotre i odluče o 18 tačaka dnevnog reda, među kojima će najvažnija biti Predlog odluke o prvom rebalansu Odluke o budžetu grada Sombora za 2018. godinu. Sednica će početi potvrđivanjem mandata Draganu Kneževiću, novom odborniku sa liste Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje. - Odbornici će se izjasniti i o Predlogu revidirane Strategije održivog razvoja grada Sombora za preriod 2014-2020. godine, Predlogu programa razvoja turizma grada Sombora 2017 - 2025, te o setu odluka koje su u prethodnih nekoliko nedelja bile na javnim raspravama - objavljeno je na gradskom sajtu.
Odbornici će odlučiti i o prestanku funkcije direktora i imenovanju vršioca dužnosti direktora JKP Zelenilo. Umesto Miodraga Pupovca predviđeno je da na mesto vršioca dužnosti direktora bude izabran dosadašnji pomoćnik direktora Nikola Lančuški. Skupština će u nastavku doneti odluke o prvim izmenama i dopunama programa poslovanja za 2018. godinu javnih komunalnih preduzeća Vodokanal, Parking servis Sombor, Vodovod u Bezdanu, Prostor, Energana, Čistoća i Zelenilo.
@ Uto, 19.06.2018. 03:01
bezdan dragan knežević društvo jkp čistoća jkp energana jkp parking servis jkp prostor jkp vodokanal jkp vodovod jkp zelenilo miodrag pupovac nikola lančuški sela skupština grada sombora sombor strategija održivog razvoja grada sombora 2014-2020 zoran parčetić
Prethodna vest Sledeća vest