Mreža za resocijalizaciju bivših osuđenika

Somborski Psihozon među osnivačima mreže organizacija civilnog društva.

Foto 33688 Radni sastanak „Saradnja OCD u socijalnoj reintegraciji bivših osuđenika” u Beogradu, organizovan je uz podršku OEBS misije u Srbiji. Okupljene organizacija civilnog društva, sa teritorije cele Srbije, među kojima je i Psihozon, potpisale su Memorandum o razumevanju kojim je uspostavljena „Mreža za podršku u reintegraciji i prihvatu osuđenih lica i maloletnika u sukobu sa zakonom”. To je prvi korak ka obezbeđivanju većeg učešća civilnog društva u procesu reintegracije bivših zatvorenika, što može u velikoj meri da doprinese bezbednijem društvu u celini! Na sastanku su razmatrane i dalje aktivnosti Mreže do kraja godine.
- Veliko zadovoljstvo i čast što Psihozon, u saradnji sa svim ostalim OCD, učestvuje u stvaranju ovakve inicijative i jednog takvog društva, deleći istu misiju i viziju - saopštili su iz pomenute somborske organizacije.
@ Uto, 12.06.2018. 03:38
društvo mreža za podršku u reintegraciji i prihvatu osuđenih lica i maloletnika u sukobu sa zakonom oebs psihozon saradnja ocd u socijalnoj reintegraciji bivših osuđenika sombor
Prethodna vest Sledeća vest