Prijavljivanje za radionicu u Somboru

Upoznajte crowdfunding od najuspešnijih u ovoj oblasti. Saznajte kako da startujete novi poslovni poduhvat bez kredita, investitora ili poslovnih anđela.

Foto 29822Crowdfunding bira dva grada u Srbiji u kojima bi održali Crowdfunding Bootcamp radionicu. Ovo je radionica o crowdfundingu na kojoj početnici dobijaju uvid u osnovnu terminologiju, zahteve i opcije koje su na raspolaganju budućim crowdfunderima. Iskustva će preneti crowdfunding eksperti iz regiona, a učesnici će takođe imati priliku da razgovaraju sa jednim od uspešnih crowdfundera u Srbiji - piše u pozivu upućenom iz „Fabrike” coworking i društvenog akseleratora Sombor.  
Crowdfunding Bootcamp radionice biće organizovane u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Novom Pazaru, dok će preostali gradovi domaćini biti oni u kojima postoji veliko interesovanje i odakle bude upućen zadovoljavajući broj prijava. Radionica je besplatna i ukoliko se sada skupi dovoljno zainteresovanih, održala bi se i u Somboru, jedan dan u periodu od 18 - 25. aprila 2018. godine. Upišite se i pomozite da se Crowdfunding Bootcamp održi i u našem gradu.
@ Uto, 20.03.2018. 07:30
crowdfunding bootcamp društvo fabrika coworking i društveni akselerator obrazovanje radionica sombor
Prethodna vest Sledeća vest