Završena obuka mladih za pisanje projekata

Aktivnosti kojima se nastoji pospešiti zapošljavanje mladih u Somboru.

Foto 33323 Edukacija je održana u okviru projekta „Mlad se promeni, za posao pokreni”, a 13 od 18 učesnika je uspešno završilo obuku za pripremu, odnosno realizaciju projekata i time je značajno unapredilo kompetencije u oblasti prikupljanja sredstava i realizaciju projekata iz međunarodnih fondova. Za potrebe realizacije obuke angažovani su stručnjaci Somborskog edukativnog centra Branislav Trudić i Katarina Farkaš, a obuci je prisustvovao i Petar Kecman, mlađi savetnik u Fondaciji Tempus, nadležnoj za sporovođenje Erasmus plus programa u Srbiji, koji je odgovarao na pitanja mladih i približio im konkurse koje ova fondacija raspisuje.
Obuka je jedna u nizu aktivnosti kojima se pospešuje zapošljivost mladih u Somboru u okviru projekta „Mlad se promeni, za posao pokreni 3.0 – unapređenje zapošljivosti i podsticanje zapošljavanja mladih u Somboru” koji realizuje Grad Sombor u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom i Somborskim omladinskim Boom-om uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije – navodi se u saopštenju. Domaćin edukacije bila je Kancelarija za mlade grada Sombora.
@ Čet, 15.03.2018. 04:30
„mlad se promeni, za posao pokreni 3.0 – unapređenje zapošljivosti i podsticanje zapošljavanja mladih u somboru“ branislav trudić i katarina farkaš društvo erasmus+ program fondacija tempus ministarstvo omladine i sporta obuka za pisanje projekata petar kecman sec - somborski edukativni centar sombor somborski omladinski boom
Prethodna vest Sledeća vest