Održane javne rasprave o zoohigijeni i akustičnim zonama

Protekle nedelje održane su javne rasprave o Nacrtima Odluke o obavljanju delatnosti zoohigijene i određivanju akustičkih zona.

Foto 33307 Foto 33308 U toku javne rasprave, od 2. do 9. marta, na Nacrt Odluke u pisanoj formi dostavljeno je više primedbi i predloga izmena pojedinih članova odluke o obavljanju delatnosti zoohigijene na teritoriji grada Sombora. Primedbe su uputili i javnoj raspravi prisustvovali članovi Grupe građana Zaštita životinja – Sombor, predstavnici Veterinarske stanice Sombor, Javnog komunalnog preduzeće Čistoća, kao i Odeljenja komunalne inspekcije i komunalne policije.
Kada je u pitanju Nacrt Odluke o određivanju akustičkih zona, na prezentaciji odluke nije bilo zainteresovanih građana ili drugih lica, a dostavljena je jedna primedba. Kako se navodi u saopštenju iz Županije, nadležna Odeljenja za komunalne delatnosti, imovinsko - pravne i stambene poslove, kao i poljoprivredu i zaštitu životne sredine, će u skladu sa propisanim procedurama, sačiniti izveštaje o sprovedenim javnim raspravama, izjasniti se o primedbama i Nacrte odluka će uputiti Gradskom veću na dalje odlučivanje.
@ Uto, 13.03.2018. 06:30
društvo javne rasprave nacrt odluka o zoohigijeni i akustičnim zonama odeljenje za komunalne delatnosti, imovinsko-pravne i stambene poslove odeljenje za poljoprivredu i zaštitu životne sredine sombor
Prethodna vest Sledeća vest