Olujić i Mijoković srebrni na Kupu Srbije

Odličan nastup juniora u najjačoj konkurenciji.

Foto 33292 Prvo kolo seniorskog kupa Srbije održano je u Subotici. Rvački klub Soko je nastupio sa četvoricom takmičara juniorkog uzrasta, koji su postigli odličan uspeh. Osvojene su dve srebrne medalje i jedno četvrto mesto što je „Sokolima” u ekipnom plasmanu obezbedilo šestu poziciju. Najuspešniji su bili mladi Aleksandar Olujić i Sava Mijoković koji su osvojili srebrne medalje u kategoriji do 63 kg, odnosno 72 kg. Nakon što su zabeležili po tri vredne pobede, u finalu su poraženi od reprezentativaca Tamaša Nađa i Aleksandra Maksimovića. Petar Pavluković je nastupio do 60 kg i osvojio je četvrtu poziciju, dok je Milan Todorović u kategoriji do 97 kg eliminisan i ostao je bez plasmana.
- Inače, pomenuti dvojac rvačkog kluba Soko, Olujić – Mijoković, otputovao je u Tatabanju, gde će provesti naredne dve nedelje na pripremama reprezentacije Srbije, u sklopu priprema za Evropsko Prvenstvo. Mladi rvači Sokola imaće priliku da u seniorskoj konkurenciji vide koliko trenutno vrede - navode iz kluba.
@ Čet, 08.03.2018. 02:24
aleksandar olujić milan todorović petar pavluković pripreme reprezentacije srbije u tatabanji rk soko savo mijoković sombor sport
Prethodna vest Sledeća vest