Dubl za početak Dubaija

Krajinović i Džumhur protiv prvih nosilaca Kontinena i Pirsa.

Foto 33106Treći turnir u sezoni, na kome će somborski teniser nastupati u obe konkurencije. Ponovo će mu partner biti Damir Džumhur, sa kojim je u Roterdamu, pre desetak dana, zabeležio pobedu i poraz. Imaće težak zadatak već na startu, protiv trećeg i četvrtog dubl igrača sveta. Finsko-australijski tandem je ove godine trijumfovao na turniru u Brizbejnu. Meč Krajinović/Džumhur - Kontinen/Pirs na programu je večeras.
Somborac će, najverovatnije, već u utorak, zaigrati i u pojedinačnoj konkurenciji turnira iz atp serije 500. Suprotstaviće mu se Tomas Fabiani, 81. na svetskoj listi. Italijan je odigrao tri meča u sezoni i još nema pobedu. Skor u međusobnim susretima je 1:1. Krajinović je bio bolji u Marseju (2013), Fabiani, 2016. godine na čelindžeru u Gvanžu. Pobeda na otvaranju turnira serije 500 vredi više od 36.000 dolara i 45 atp bodova. Mogući rivali u osmini finala, Bagdatis ili Troicki.
@ Pon, 26.02.2018. 01:09
atp 500 damir džumhur dubai filip krajinović henri kontinen john peers markos bagdatis sombor sport tenis viktor troicki
Prethodna vest Sledeća vest