Uspeh talentovanog somborskog atletičara

Tihomir Đorđević, kao član reprezentacije, osvojio je bronzanu medalju na Balkanijadi.

Foto 33081 Foto 33082 Juniorska reprezentacija Srbije je za vikend nastupila na Prvenstvu Balkana u dvorani. Naša zemlja osvojila je ukupno sedam medalja: dva zlata, dva srebra i tri bronze. Među osvajačima medalje i Somborac, Tihomir Đorđević. Medalju je uzeo u štafeti 4 x 400 metara, u kojoj su pored njega, bili još Marko Mišić, Ivan Plankov i Boško Kijanović.
Atletski savez Srbije (ASS) je na svečanosti koja je održana pre dve nedelje, u hotelu Crown plaza u Beogradu, dodelio zahvalnice i nagrade najuspešnijima atletičarima u prošloj godini. Naš mladi sugrađanin, Tihomir Đorđević, sada već bivši član atletskog kluba Maraton, proglašen za najboljeg mlađeg juniora Srbije za proteklu godinu. Đorđević je prošle godine nastupio na Svetskom atletskom prvenstvu za juniore, u glavnom gradu Kenije, Najrobiju. Nakon kvalifikacionih trka, u disciplini 400 metara s preponama u konkurenciji 23 takmičara ostvario je 11 vreme na svetu.
@ Uto, 13.02.2018. 02:25
ak maraton atletika atletski savez srbije balkansko prvenstvo za juniore juniorska reprezentacija srbije sombor sport tihomir đorđević
Prethodna vest Sledeća vest